Sortiment

Möbler – 380 kvm inspiration!

Vår vision är att ni ska hitta unika möbler hos oss. Därför jobbar vi bara med kända och ledande leverantörer. Vi har stolar, soffor, bord, soffbord med mera, för privata och offentliga miljöer. Allt av högsta kvalité och med genomtänkt design. Fråga oss gärna om det är något ni saknar eller önskar se i vår butik.

Inredning – 380 kvm inspiration!

Vi har inredning för alla smaker. Stort som smått och allt som förgyller vardagen. Här hittar ni presenter för alla plånböcker.

Belysning

Vi har ett varierande utbud av belysning. Vägg, tak och bordsbelysning från marknadens ledande varumärken. För privat och offentlig miljö, allt av högsta kvalité och med genomtänkt design.

Vi jobbar även tillsammans med en ljusarkitekt, för de bästa lösningarna med optimal funktion och god design.

Övrigt – 380 kvm inspiration!

Vi har mängder av fina, designade och udda presenter för alla tillfällen. Här hittar ni även presenter/gåvor till personal och kunder. Har vi inte det ni söker? Tveka inte att fråga oss, vi letar reda på det ni önskar!

Överraska med våra populära och uppskattade presentkort, den perfekta gåvan för alla tillfällen!

Textilier

Vi har ett stort provrum med fantastiska tyger för gardiner, inredning och möbler. Kom in och se vårt stora utbud! Självklart har ni möjlighet att låna tygprover för att se och känna av att det passar i sin miljö. I vår ateljé löser vi den mesta sömnaden för era önskemål.